Dieren

Basis

Er bestaan vele vormen van healing. Onder healing vallen alle therapieën die inwerken op het energiesysteem binnen ons lichaam. Ik gebruik eigenlijk geen enkel vast systeem op zichzelf gezien ik mij best voel bij een combinatie van verschillende vormen. Binnen Reiki zijn er eveneens diverse stromingen, diverse leermethodes en handelingen. Ik zelf ben ondertussen ingewijd tot het Master level Reiki, al ga ik hierbij niet altijd even traditioneel te werk als de meesten. Ik geef deze behandelingen meer op gevoel dan dat ik een vast stramien of werkwijze volg. Jezelf zijn is de basis voor alles, vandaar ik hier ook mijn ding doe.
Ik hou bovendien niet van het hele zweverige dat je bij veel alternatieve zaken terug vindt. Spiritualiteit toepassen in het dagelijkse leven hoeft nu niet bepaald samen te gaan met het hele "geitenwollensokken" gebeuren. Het mag natuurlijk, ieder zijn ding, maar ikzelf knap daar op af, vandaar ik ook niet pas in een "traditioneel alternatief" plaatje.

Naast een aantal traditionele cursussen voor healing heb ik een aantal aanvullende cursussen healing bij dieren gevolgd.

In principe kan healing toegepast worden op alle dieren, maar in de praktijk hier is het toch handig als het om een dier gaat die niet mensenschuw is, aanrakingen verdraagt en gemakkelijk kan worden meegenomen. Indien dit niet het geval is, is het beter om te werken via healing op afstand.
 

Ik kan intuïtief communiceren met dieren. (Wij kunnen dit allemaal, maar velen onder ons zijn vergeten hoe ze zit moeten doen)

Deze manier van communiceren zet ik uiteraard in om het dier gerust te stellen en te weten te komen hoe het zich voelt of waar het precies mee zit.

Wat houdt een standaard healing behandeling in?

Bij dieren gaat dit uiteraard helemaal anders te werk dan bij mensen. Alle dieren hebben ook een chakra systeem in het lichaam. Bij voorkeur ga ik alle chakra posities af met de handen, maar sommige dieren vinden het niet aangenaam om overal aangeraakt te worden. Gezien alles energie is, is het voldoende om het dier te behandelen waar het wil aangeraakt worden, deze energie zal zich dan verspreiden waar nodig om daar de blokkades in de energiebanen op te lossen. Standaard duurt een behandeling 60 min. 30 min behandeling, 15 min introductie waar het dier tot rust kan komen en 15 min nabespreking over wat ik heb gevoeld. Toch kan het zijn dat het dier sneller aangeeft genoeg energie gekregen te hebben. Gezien elk dier beschikt over een vrije wil waar ik niet tegenin ga, respecteer ik dan ook de keuze van het dier. Indien het dier het toelaat kunnen er ook stenen worden ingezet naast deze die sowieso al in de ruimte aanwezig zijn. Bepaalde aromatherapie kunnen voor sommige diersoorten, al is niet alles hierbij mogelijk. Klankschalen worden niet ingezet tijdens de behandeling voor dieren, dit komt te heftig binnen bij hen.

 

Prijs per healing in het salon: €60

Wat houdt een healing op afstand in?

De werking is hetzelfde als een healing hier in het salon, alleen raak ik het dier dan fysiek uiteraard niet aan. Gezien alles energie is (en ik verwijs oa. naar de toren van Tesla op de informatiepagina) kan energie over een afstand van ruimte en tijd gestuurd worden zonder er effectief fysiek contact nodig is. Met de huidige corona crisis is een behandeling op afstand dan ook extra interessant. U hoeft er zich niet voor te verplaatsen en indien uw dier angstig is of niet graag aangeraakt wordt is dit zeker aangewezen (of niet geschikt is om mee te brengen naar het salon - wat bijvoorbeeld bij grotere boerderijdieren of vogels etc. het geval is). Healing werkt sowieso. Natuurlijk vraagt deze verbinding wel een beetje vertrouwen gezien u het effectieve fysieke moment in het salon niet ervaart. Toch mag u er zeker van zijn dat u de tijd die voor uw dier is voorzien krijgt en ik er met mijn volle energie mee werk!

 

Na de healing geef ik feedback via mail / whatsapp met wat het dier heeft ervaren en zelf heeft aangegeven.

Prijs per healing op afstand: €50

 

Waar moet u rekening mee houden?

Sommige (al dan niet chronische) klachten, verdwijnen volgens de wetten van Hering. Dit houdt in dat deze terug kunnen opflakkeren kort na de behandeling.om nadien te verdwijnen (ze verdwijnen dus in de omgekeerde richting).

Het dier toegang geven tot extra water (tijdens de behandeling is het hier aanwezig) na de behandeling is zeker aangewezen.