Mijn drijfveren

Het salon....

Door de praktijk bewust "klein" te houden, blijven er meer middelen over om de dienstverlening te optimaliseren. Bovendien heeft een "klein" salon een bepaalde charme, die de beleving net iets anders maakt.

Het is de bedoeling dat u mettertijd hier ook echt thuiskomt!

Vindt u geen opvang voor de kindjes? Prima, breng ze maar mee! (maar zorg wel dat ze zich kunnen bezighouden zodat ik wel mijn aandacht ten volle op u kan richten)

Voor én na elke klant tracht ik steeds een 10 tal minuutjes reservetijd te voorzien. Zo kan ik de praktijk steeds klaarzetten én proper houden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u zelden moet wachten en dat er altijd een beetje extra tijd is voor een extraatje of een babbel wanneer u er nood aan heeft.

Bovendien voorkomt deze extra tijd een opgejaagd gevoel, zowel bij u als bij mezelf.

Parkeren is eveneens nooit een probleem.

Producten

Zowel de verkoopsproducten als de producten waar in het salon mee worden gewerkt, worden zorgvuldig geselecteerd. Zo werk ik zoveel mogelijk met ecologisch geproduceerde producten, die bovendien voor zover als mogelijk hypoallergeen zijn. Voor uw comfort én voor het milieu. 

Verder wordt geen enkel product getest op dieren.

Geen enkel product komt hier binnen zonder dat ik het zelf heb uitgetest. 

Ik wil immers geen producten gebruiken of verkopen waar ik niet ten volle kan achter staan.

Passie voor schoonheidszorgen

Ik was nooit het typische meisje die altijd voorbestemd was om een schoonheidsopleiding te gaan volgen. 

Mijn algemene opleiding was een opleiding in het ASO.

Jammer genoeg had ik in mijn tienerjaren last van de typische puberkwaaltjes, mét bijbehorende onzuivere huid en acne. 

Gaande weg, zoekend naar oplossingen, wou ik steeds meer weten over hoe onze huid/nagels/ed. nu echt ineen zaten. En zo is ook de passie voor schoonheidszorgen gegroeid. Door steeds beter te worden in het verzorgen van mezelf, wou ik die passie ook delen met andere mensen.

De voldoening is dan ook groot wanneer ik anderen kan helpen.

Je kan mij vandaag geen groter plezier doen dan hier zelfverzekerd en mooier buiten te stappen.

Passie voor voeding

Op dezelfde manier is de passie voor voeding mee gegroeid. 

Ik heb zelf een aantal zware voedselallergieën en ik wou hier graag het fijne van weten. 

Bovendien is het zo dat je de huid en nagels nooit optimaal krijgt wanneer er onvoldoende voedingsstoffen (afkomstig uit de voeding) aanwezig zijn. Voeding en schoonheid / gezondheid gaan hand in hand.

Daarom heb ik een bacheloropleiding voedings - en dieetleer gevolgd. Zo kan ik een totaalconcept aanbieden.

Mooi aan de binnenkant én mooi aan de buitenkant.

Passie voor definitieve ontharing

Ik heb een lichte hormonale afwijking (PCOS, komt bij 1/10 vrouwen voor) waardoor ik al sinds tienermeisje een zwaardere haargroei had op een aantal zones. Dit heeft mij een lange tijd zeer onzeker gemaakt over mijn lichaam. Ondanks het laten staan van de haren tegenwoordig wel eens wordt gezien als een teken van de geëmancipeerde vrouw, is het voor veel vrouwen (en ook mannen) nog steeds taboe om op bepaalde zones (te veel) haar te hebben. Ook ik heb hier lang mee geworsteld. Op jonge leeftijd ben ik beginnen met scheren, maar dit moest dan dagelijks herhaald worden wat een lang ritueel met zich meebracht. Ook had ik dikwijls last van irritaties of wondjes door het veelvuldig scheren. Later ben ik beginnen epileren / harsen, maar ook hiervan had ik enorm veel irritatie. Ingegroeide haren en ontstekingen waren schering en inslag. De haren waren dan wel weg, maar er was nog steeds een groot gevoel van onzekerheid. 

Zo ben ik op een dag een epilatiecentrum voor definitieve ontharing (met IPL, geen laserontharing) binnen gesukkeld, onzeker en bang, maar tegelijkertijd ook benieuwd of er een echte permanente behandeling zou zijn tegen die vervelende haren.

Daar heb ik toen 1 zone laten behandelen, met een fantastisch resultaat als gevolg.  Mijn geluk kon niet op. Toen wist ik het eigenlijk al, dit wou ik zelf doen.  Een paar jaar later ben ik dan ook begonnen met het uitvoeren van deze behandeling (ondertussen zeker al 6 jaar geleden). Ik heb er ook een tijd lang opleiding voor gegeven aan andere specialistes. Ik weet dat deze uitleg zeer persoonlijk is, maar ik begrijp dus ten volle alle redenen waarvoor iemand kan kiezen voor definitieve ontharing.  U hoeft zich bij mij dus absoluut over niets te schamen (iets wat meer mannen en vrouwen doen dan u zelf zou denken), ik ben hierin zeer open. Bovendien heb ik ondertussen de behandeling op vrij veel zones zelf gehad, dus ik kan ook het gevoel, de ervaring en het resultaat meegeven met u.