senti bene

Senti Bene staat letterlijk voor een goed gevoel. 

Dat is dan ook mijn drijfveer. Niet alleen de behandeling maar ook de beleving staan centraal.

Kwaliteit en service zijn voor mij een absolute must!

Alleen zo kan ik u een perfecte dienstverlening verlenen.

Ik volg regelmatig bijscholingen en probeer de nieuwste trends zo goed als mogelijk bij te houden. U mag zich dan ook verwachten aan een dynamisch aanbod van diensten en service.

Parkeren kan gratis voor de deur. Zowel op de oprit, gras als op de straat mag kosteloos geparkeerd worden.


Mijn diensten

Een greep uit het aanbod....

1

DEFINITIEVE ONTHARING MET IPL

Definitieve ontharing met IPL is het minder bekende broertje van de laserontharing. Nochtans is een behandeling met IPL even doeltreffend als laserontharing, mits deze correct wordt uitgevoerd. Ik heb nog opleiding gegeven om deze behandelingen aan te leren aan andere specialistes. Ook mijn toestel is één van de beste toestellen verkrijgbaar op de markt. IPL heeft als voordeel dat het goedkoper en minder pijnlijk is dan laserontharing. Probeer het daarom zeker eens uit met een gratis testbehandeling en ervaar wat IPL voor u kan doen!

3

HUIDVERBETERING

Verzorgen van de huid is één ding, de huid effectief verbeteren op lange termijn is iets totaal anders. Mijn passie ligt vooral in het verbeteren op lange termijn, al bent u uiteraard ook in goede handen voor een goeie standaard verzorging.

Door middel van apparatuur, peelings en hoogwaardige producten krijg ik de huid effectief strakker, vitaler en jonger.

Zowel het gelaat als het lichaam kunnen worden behandeld. Mijn voornaamste behandelingen hiervoor zijn het liften van het gelaat, onzuiverheden en grotere poriën aanpakken. Voor het lichaam kan er gewerkt worden op cellulite en huidverslapping (cavitatie en/of radiofrequentie)

2

WIMPERVERLENGING

WIMPERLIFT

Zowel voor het liften als verlengen (wimperextentions) bent u bij mij aan het juiste adres. 

Een lifting zorgt voor een mooie krul in uw natuurlijke wimpers waardoor ze langer lijken. Aanvullend kunnen ze worden gekleurd.

Verlengen van de wimpers d.m.v. extentions zorgt uiteraard voor langere en vollere wimpers dan u natuurlijk heeft. Voor mij is het vooral enorm belangrijk dat deze worden aangebracht zonder dat ze schade kunnen veroorzaken aan de natuurlijke wimper. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijke look, niet van echt te onderscheiden. 

4

NAGELSTYLING

Ik beheers alle technieken qua nagelstyling. Momenteel worden echter enkel nog gellak klanten bij aangenomen en geen gel/polygel klanten meer.

Indien u dit wenst kan u wel op de wachtrij geplaatst worden.

Door jarenlange ervaring krijg ik de nagels zeer dicht tegen de nagelriem aangebracht waardoor u een ruime tijd aan "uitgroei" wint t.o.v. vele andere stylistes. Ook mijn medische kennis en productkennis zijn volledig op punt waardoor ik iedereen goed kan adviseren en helpen.  Ik sta ervoor bekend om de nagels zeer dun/natuurlijk en met een oog voor detail te kunnen aanbrengen. Ook (handgeschilderde) nail art is zeker geen enkel probleem. Bijna alles is mogelijk.


Reviews 

Voorbeelden uit interne reviews en facebook reviews

Superblij met de wittere tanden. Mevrouw heeft ons goed ontvangen, niets was teveel gevraagd, de uitleg was onmiddellijk volledig. Héél tevreden!

Evelien D.S.

Super ervaring en top service met enorm veel advies! Onmiddellijk volgende afspraak geboekt! Barbara V.

Heel tevreden van service en het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt! Rebecca V.A.

Super tevreden met mijn nageltjes! Nog nooit zijn ze zo mooi geweest bij een vorige styliste! Alleen al zou ik terug keren omdat Jessie met zoveel passie en liefde over haar werk verteld & het doet! Samantha P.