senti bene

Senti Bene staat letterlijk voor een goed gevoel. Een goed gevoel krijgen we in het algemeen pas als lichaam en geest in balans zijn en we in onze eigen kracht staan. Daarom is Senti Bene sinds mei 2020 een volledig holistisch salon - centrum. (De zaak zelf bestaat al sinds 2010 en groeide doorheen de jaren met mij mee tot wat het vandaag is)

Healing (Reiki gecombineerd met edelsteentherapie), ontspanning en een goed gevoel primeren op de louter uiterlijke behandelingen. 

Ik help u naast de behandelingen ook uzelf terug vinden op alle vlakken.

De volledige beleving staat centraal, zodat u hier kunt genieten van absolute "me time", waar alles kan en niets moet, behalve volledig uzelf zijn én volledig tot uzelf komen.

Dé ideale combinatie tussen gezondheid, ontspanning en schoonheid.

Parkeren kan gratis voor de deur. Zowel op de oprit, gras als op de straat mag kosteloos geparkeerd worden.


Mijn diensten

Een greep uit het aanbod....

1

HEALING EN EDELSTEENTHERAPIE

Healing is een vorm van het terug balanceren van de chakra's. Ons lichaam heeft 7 chakra's, elk verbonden met de resonerende energiebanen waaraan onze organen en veel meer zijn gelinkt.

Eigenlijk kan u het vooral samenvatten als het activeren van ons zelfhelend systeem. 

Ik gebruik voor healing een combinatie tussen Reiki en edelsteentherapie, aangevuld met essentiële oliën vanuit de ayurveda.

Ziektes ontstaan wanneer blokkades optreden in ons energiesysteem (en dus de chakra's). Door healing kunnen deze blokkades worden opgegeven waardoor lichaam en geest terug gezond worden. Dit heeft bovendien een grote uitwerking op ons uiterlijk. Het heeft weinig nut om enkel aan de "buitenkant" te werken, als onze "binnenkant" niet gezond is.

3

DEFINITIEVE ONTHARING 

BODY "SCULPTING"

Hoe "niet" holistisch dit deel ook mag lijken, uit persoonlijke ervaring heb ik gemerkt dat het zeker helpt om jezelf liever te leren zien als bepaalde zaken van ons uiterlijk anders zijn dan waarmee we zijn geboren. 

Door het gebruik van apparatuur om bijvoorbeeld haargroei op bepaalde zones veilig en definitief te verwijderen voelt u zich dikwijls gewoon beter in uw vel. Spiritualiteit staat voor mij niet gelijk aan "alles maar naturel moeten laten". De natuur een klein handje helpen mag absoluut.

Hetzelfde geldt om huidveroudering / huidverslapping tegen te gaan. 

Ik werk al sinds 2012 met deze apparatuur, dus u bent absoluut in veilige handen voor definitieve ontharing en/of lichaamsverstevigende behandelingen.


2

GELAATSVERZORGING

HUIDVERBETERING

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met LakShmi. Dit is een volledig holistisch, biologisch en ecologisch merk die eveneens lichaam en geest in balans brengt.

De basisprincipes van dit merk bevinden zich in de ayurveda, een oude Indiase traditionele geneeskunde. Ayurveda betekent letterlijk "de kennis van het leven". Enkel natuurlijke ingrediënten in combinatie met al dan niet edelstenen zijn dé trefwoorden van dit merk.

Naast het feit dat alle producten met volledig respect voor de natuur worden geproduceerd, zijn ze ook zeer doeltreffend voor alle huidtypes en alle behandelingen. 

Naast de holistische aanpak, kan ook bepaalde apparatuur worden ingezet om nóg betere resultaten te bereiken. Als u zich goed voelt in uw vel, bent u algemeen gelukkiger en is uw geest namelijk ook meer in balans.

4

BEAUTY 

EN VEEL MEER

Naast het spirituele heb ik jarenlange ervaring als "gewone" schoonheidsspecialiste.


Zoals ik eerder aangaf, mag schoonheid hand in hand gaan met spiritualiteit. Alleen de "rush" van voor de corona crisis, met enkel de focus op het uiterlijke zonder naar onszelf te leren luisteren, maakt ons ziek. Of u er nu wel of niet voor open staat, we zijn allemaal spirituele wezens. Deze kant vraagt op zijn minst evenveel aandacht gezien deze ook een enorme uitwerking op uw algemeen voorkomen heeft.


Reviews 

Lees hiervoor meer op de online boekingssite en facebookpagina