wimperlift

Holistische benadering

Tijdens het plaatsen van de wimpers wordt er met etherische olie gewerkt (geurbeleving).

De behandeling zelf vindt plaats in een ruimte waar diverse edelstenen staan opgesteld die ook rechtstreeks inwerken op uw gezondheid.

Indien gewenst kan de behandeling worden afgesloten met een (korte) healingsessie, edelsteentherapie (aanvullend naast deze die opgesteld staan in de ruimte) en/of aangevuld worden met een voetbad.

Uitleg behandeling

Met de Elleebana One Shot Lash Lift kan ik u weelderige, langdurig gelifte wimpers bieden.  Deze lifting is vergelijkbaar met een permanent voor het haar, alleen uitgevoerd op de wimpers. De behandeling accentueert uw natuurlijke schoonheid zonder dat het ook telkens een permanente update vraagt elke zoveel weken. 

Uw natuurlijke wimpers worden gekruld en dit resultaat kan tot 12 weken aanhouden, zeker bij mensen met lange wimpers. (langere wimpers hebben een langere groeicyclus dan korte wimpers)

Een goed gemiddelde van de behandeling is een zichtbaarheid van 6 weken. 


Wat de behandeling bij Senti Bene ook echt uniek maakt, is de extra verzorging die standaard inbegrepen zit in de behandeling aan de hand van het Elleebana Regen system. Uw wimpers worden dus niet enkel gelift maar ook nog eens extra verzorgd.

ReGen is een plantaardig wimper filler systeem (het allereerste plantaardige systeem wereldwijd!) wat ervoor zorgt dat de wimpers tijdens de wimperlift behandeling extra gevoed en verzorgd worden. Dit product is eveneens volledig vegan, en dus ook niet getest op dieren.

De wimpers krijgen hierdoor een boost door o.a. de toevoeging van amino zuren, essentiële vetten, bloemen extracten, berk extracten, wortel extracten en fruit extracten voor gezonde wimpers.


Standaard is de kleuring van de bovenste wimpers inbegrepen in de behandeling, maar u kan er ook voor kiezen om de lift zonder kleuring te laten uitvoeren.


Prijs lift inclusief verzorging, exclusief kleuring: €60

Prijs lift inclusief verzorging, inclusief kleuring: €70

Enkel de verzorging kan natuurlijk ook! Indien u beschadigde wimpers heeft kan de ReGen verzorging ook zonder een lift toelaas bieden. 

Prijs verzorging alleen: €30 of €35 (inclusief kleuren van de wimpers)


After / pre - care instructies

Gelieve onopgemaakt naar de afspraak te komen. De dag van de behandeling draagt u dus beter geen mascara en/of oogschaduw. Indien ik deze voor u moet verwijderen word hiervoor een (klein) supplement aangerekend, maar belangrijker is dat ook de lift minder goed kan houden hierdoor.


* De wimpers dienen 24u droog te worden gehouden na de behandeling

  (opletten dus met douchen, regen, zwemmen, sauna, ... )

* Geen producten gebruiken rond de ogen in de eerste 24u 

* Geen removerproducten gebruiken op de wimpers in de eerste 48u (deze kunnen de verf van de kleuring verwijderen)

* Niet met de wimpers spelen en niet over wrijven in de eerste 24u

* Mascara op waterbasis mag terug na 48u aangebracht worden (géén waterproof!)


Wenst u toch sneller mascara aan te brengen dan pas na 48u? Dat kan enkel met de mascara van Elleebana zelf, deze is namelijk speciaal aangepast qua ingrediënten zodat u geen effect verliest van uw net gekrulde wimpers.

Vraag ernaar bij het boeken, want ik heb deze niet altijd standaard op voorraad.


Het is zeer moeilijk te bepalen in welke groeifase uw wimpers zich bevinden tijdens de behandeling.

Hierdoor is het mogelijk dat de lash lift de ene keer langer houdt dan de andere keer. Gelieve hiermee rekening te houden.